Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorlu’da eğitimöğretim veren kurumlar arasında yer alan MükerremAli Kayan İlkokulu tarafından Afet ve Acil Durum(AFAD) Başkanlığı’nca başlatılan Afetlere Hazırlık Yılı kapsamında uygulamalı eğitimler gerçekleştirildi.

        Mükerrem Ali Kayan İlkokulu Sınıf Öğretmenleri Ayşe Pınar Cömert ve Sultan Yıldırım tarafından ayın temasına uygun olarak öğrencilere Toplanma Alanı konulu teorik ve pratik eğitimler verildi. Eğitimlerde uygulama da gerçekleştirildi.

        Aynı öğretmenler tarafından bir önceki ayın temasına uygun olarak da her öğrenciye bir Afet ve Acil Durum Çantası hazırlatılması nedeniyle AFAD Tekirdağ İl Müdürlüğü’nce okula ve öğretmenlere örnek teşkil eden işbirliği içindeki çalışmaları nedeniyle teşekkür edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler