Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şubesi tarafından hayata geçirilen ‘Her öğrencinin bir kitabı olsun’ adlı proje kapsamında toplanan kitapların yanı sıra; çok sayıda kırtasiye ve spor malzemesi de Şırnak’a gönderildi.

        1319 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası çerçevesinde farkındalık gerçekleştiren TÜGVA Muratlı Şubesi 350 adet hikâye kitabı ve roman, çok sayıda A 4 ve el işi kâğıdı, basketbol, voleybol ve tenis topları ile tenis raketlerinden oluşan 4 koli malzemeyi Şırnak’ın Orhan Uysal Ortaokulu’na gönderdi.

        Temel hedeflerinin öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak olduğunu kaydeden TÜGVA Muratlı Şubesi Başkanı Mustafa Reşit Paşa Genç, bu sene Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nın 1319 Kasım tarihleri arasında kutlandığını anımsatarak “Bu haftanın ve bizim asıl amacımız, okuma oranlarını yükseltmek ve bu alışkanlığı herkese edindirmektir. Çocuklara bu haftada kitap okutmak için çabamız sürüyor” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler