Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda 3 kişi yakalandı.

        Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri operasyon başlattı. Yapılan operasyonda para karşılığı fuhuş yaptırdığı iddia edilen U.T. isimli şahıs ile Kırgızistan uyruklu K.Z.M. ve Özbekistan uyruklu S.M. isimli kadın şahıslar yakalandı. U.T. isimli şahsa ‘Fuhşa Teşvik, Aracılık ve Zorlama’ suçundan işlem yapıldı ve şahıs gözaltına alındı. Öte yandan yabancı uyruklu K.Z.K. ve S.M. isimli kadın şahıslar ise işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler