Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Muratlı Belediyespor, kendi evinde lider Kapaklı Sitespor'a 3 farklı kaybetti.

        Tekirdağ Mehmet Karatepe Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Muratlı Belediyespor,, Muratlı Atatürk Stadyumu’nda Kapaklı temsilcisi Kapaklı Sitespor’u konuk etti. Maçın ilk yarısında maç daha çok ortada geçti. Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında gelişen Kapaklı Sitespor atağında rakip golü buldu ve soyunma odasına önde giren taraf oldu 01.

        İkinci yarıya kaleci değişikliği ile başlayan Muratlı Belediyespor’un kalesine Ege Yıldıran geçerken, bordo beyazlılar karşılaşmanın ikinci yarısının henüz başında kalesinde bir gol daha gördü. Misafir takım Kapaklı Sitespor, ikinci golden sonra iyice rahatladı. Daha çok gol fırsatı yakalayan Muratlı Belediyespor ise, birçok gol pozisyonunu cömertçe harcadı.

        Gelişen Kapaklı Sitespor atağında 3. gol de geldi ve kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı. Maç, Kapaklı Sitespor'un 3 farklı üstünlüğü ile tamamlandı.

        Kapaklı Sitespor, Muratlı deplasmanından kayıpsız döndü ve ilk yarıyı da lider tamamlamış oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler