Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’da bir okul Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirlere destek olmak amacıyla ücretsiz siber koruyucu maske üretimine başladı.

        Tüm ülkede Korona virüs (Covid19) salgınına karşı çeşitli önlemler alınırken, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu da 3D yazıcılarda siber koruyucu maske üretmeye başladı. Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, üretilen maskelerin ücretsiz olarak dağıtılacağı belirtildi.

        Henüz prototip aşamasında olan maskelerden günde 10 adet ürettiklerini belirten Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Müdürü Suat Yüksel, sayıyı ilerleyen süreçte artırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Tamamen okul tarafından hazırlanan kodlarla 3D yazıcılarda üretim gerçekleştirdiklerini söyleyen Okul Müdürü Yüksel, üretimde emeği olan öğretmenlere, okul aile birliğine ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler