Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şenol AKSOY/SARAY(Tekirdağ), (DHA)TEKİRDAĞ'ın Saray ilçesinde, hayatlarını birleştiren Ülker ve Yusuf Takak çiftinin düğünleri koronavirüs tedbirleri kapsamında açık alanda yapıldı. Düğünde takılar gelindamat yerine, yanlarına konulan cansız mankenlere takıldı.

        Koronavirüs salgını nedeniyle düğünlere ara verilmesinin ardından 1 Temmuz itibariyle düğünlere, sosyal mesafe kuralı, maske ve dezenfektan kullanma şartı ile izin verildi. Son günlerde düğünlerde takıların gelin-damat yerine cansız mankenlere takılması uygulamasının benzeri Tekirdağ'ın Saray ilçesinin Pazarcık Mahallesi'nde Ülker ve Yusuf Takak çiftinin düğününde yaşandı. Çift açık alanda yapılan düğünlerine gelen misafirler için dezenfektan dağıtırken, takılar da cansız mankenlere takıldı.

        Uygulamanın sağlıklı olacağını belirten damat Yusuf Katak, "Haberleri izledik, böyle uygulamanın çok sağlıklı olacağını düşündük. Biz de cansız manken kullanma kararı aldık. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gayet güzel kullanışlı bir sistem. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" dedi.DHA-Genel Türkiye-Tekirdağ / Saray Şenol AKSOY-Mehmet YİRUN

        2020-07-12 12:31:33

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler