Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur KAYA/ÇERKEZKÖY (Tekirdağ), (DHA)MUĞLA'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ'dan yamaç paraşütüyle atlayış yapan polis memuru Yunus Koşar, 1700 metre yükseklikte bağlamayla Neşet Ertaş'ın, 'Çiçekler Ekiliyor' türküsünü çalıp, seslendirdi.

        Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Yunus Koşar, tatil yaptığı Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ'dan yamaç paraşütü ile atlayış yaptı. Pilotun kullandığı yamaç paraşütü 1700 metredeyken Koşar, bağlamayla, 'Bozkır'ın tezenesi' Neşet Ertaş'ın, 'Çiçekler Ekiliyor' türküsünü çalıp, seslendirdi. 

        O ana ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Yunus Koşar, "Yıllardır bağlama çalıyorum, mesleğimin dışında bu işi hobi olarak yapıyorum. Bu yıl üstadımız Neşet Ertaş'ı ölümünün 8'inci yılında anmak için yıllık iznimde böyle bir şey yapmak istedim. Sosyal medya hesabıma koyarak dinleyicilerin beğenisine sunuyorum" dedi.DHA-Genel Türkiye-Tekirdağ / Çerkezköy Onur KAYA

        2020-09-24 15:55:54

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler