Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TESKİ tarafından Çerkezköy ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde uzun yıllardır yoğun yağışlarda yaşanan sel baskınlarını önleyecek yağmur suyu şebeke inşaatı çalışmaları başladı.

        TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Başkan Kadir Albayrak'ın talimatı ile Fevzipaşa Mahallesi'nde derhal yağmursuyu şebeke inşaatının hazırlıklarına başladıklarını belirterek, “Halide Edip Adıvar Caddesi ve çevresinde yoğun yağışlarda taşkınlar yaşandığı, çevre halkının bahçe ve bodrumlarını su bastığı, ayrıca Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi BSH kavşağında, yoğun yağışlarda Namık Kemal Bulvarı ve Güveniş Caddesi'nden gelen yağmur sularının kavşakta birikerek taşkınlar oluşturduğu ve kavşağın trafiğe kapandığı tespit edilmiştir. Bahsedilen bölgelerde yapılacak yağmur suyu hatları ve mazgal imalatları ile olası can ve mal kayıplarının önüne geçilecektir” dedi.

        Yağmur suyu şebeke inşaatı yapım işi kapsamında muhtelif çaplarda toplam 4 bin 949 m yağmu rsuyu hattı imalatı yapılacak. Bu yatırım ile yağmur suyu hatları bulunmayan Fevzipaşa ve Gazi Mustafa Kemal Paşa mahallelerinde yağmur suyu şebekesi yapılarak sel baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler