Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göreve geldiği andan itibaren vatandaşlarla iç içe çalışmalar yürüten Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, aileleri ziyaret ederek sorunları yerinde dinliyor.

        Beraberinde eşi Ayşenur Taşçı, Ergene Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Naime Çeltikçi ve Velimeşe Mahallesi Muhtarı Mehmet Erkul ile Velimeşe Mahallesi’nde birçok adreste aile ziyaretlerinde bulundu.

        Vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Kaymakam Taşçı, çözüm önerilerine ilişkin olarak vatandaşlarla görüş alışverişinde de bulundu.

        Ergene SYDV Müdürü Naime Çeltikçi ve Velimeşe Mahalle Muhtarı Mehmet Erkul’dan da yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler alan Kaymakam Taşçı vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

        Kaymakam Taşçı ve beraberindekileri karşılarında gören vatandaşlar da memnuniyetlerini belirterek ziyaretten ötürü mutlu olduklarını kaydettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler