Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'da silahla havaya ateş eden şüpheli şahıs emniyet görevlilerince kısa sürede yakalandı.

        Olay, gece saatlerinde Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Muradiye Mahallesi Nazım Sav Caddesi üzerinde bir apartmanın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aracından inerek belinden çektiği tabancası ile havaya 2 el ateş eden şüpheli E.D., çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine intikal eden polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Olay yerine Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri de gelerek; 2 boş mermi kovanını incelemek üzere muhafaza altına aldı.

        İfadesi alınmak üzere Muratlı Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen şüpheli E.D. hakkında ‘6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanuna Muhalefet Etmek – Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması’ gerekçeleriyle adli işlem yapıldı. İfadesi alınan şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Olaya ilişkin başlatılan soruşturma ise sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler