Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde jandarmanın operasyonuyla yakalanan cezaevi firarisi suç makinası, tutuklanarak tekrar cezaevine gönderildi.

        Edinilen bilgiye göre, 22 Kasım 2018 tarihinde Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü iken tedavi amacıyla götürüldüğü Tekirdağ Devlet Hastanesi’nden firar eden A.U., 25 farklı suçtan aranmaya başlandı. Jandarmanın istihbari çalışmaları neticesi düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalanan A.U.’nun "bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık", "resmi belgede sahtecilik", "hükümlü veya tutuklunun kaçması", "dolandırıcılık", "tehdit", "hakaret", "kamu kurum ve kuruluşları gibi tüzel kişiliklerin kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçları gibi birçok farklı suçtan aranması ve kaydı olduğu öğrenildi. Geniş güvenlik önlemleri altında Muratlı Adliyesi’ne çıkarılan A.U., tutuklanarak tekrar cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler