Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’da jandarma ekiplerince bir eve gerçekleştirilen kaçak içki operasyonunda, beyaz eşyaların içine ve baza altına gizlenmiş çok sayıda gümrük kaçağı içki ele geçirildi.

        Tekirdağ İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kapaklı ilçesindeki bir adrese operasyon gerçekleştirdi. T.D. isimli bir kişinin bazı market ve lokantalara kaçak içki sattığını tespit eden jandarma ekipleri, şahsın adresinde arama yaptı. Arama neticesinde yataklı baza altında, çamaşır ve bulaşık makineleri içine gizlenmiş halde 128 şişe kaçak rakı, 113 şişe kaçak viski, 65 şişe votka olmak üzere toplam 306 litre kaçak içki ele geçirildi.

        Konuyla ilgili T.D. adlı şahıs gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler