Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süleymanpaşa Belediyesinin her yaz çocuklarla buluşturduğu Açık Hava Sinema Günleri, Barbaros Mahallesi ile başladı. Temmuz ve Ağustos ayları boyunca her Cuma ve Cumartesi sürecek olan etkinlik, her hafta farklı mahallelere konuk olacak.

        Korona virüsü salgınının gerek alınan tedbirler, gerek aşılamaların hızlanması ile günden güne etkisini yitirmeye devam ettiği süreçte, çocuklara açık havada keyifli etkinlikler sunmaya başlayan Süleymanpaşa Belediyesi, Açık Hava Sinema Günleri etkinliği ile yaz akşamlarını eğlenceli hale getiriyor. 9 Temmuz Cuma gecesi Barbaros Mahallesi ile başlayan etkinlik, 10 Temmuz Cumartesi 100. Yıl Mahallesi ile sürdü.

        Barbaros ve 100. Yıl’da sinema keyfi

        Barbaros Mahallesi Fikret Yılmaz Parkı’nda Köstebekgiller isimli animasyon filminin gösterimi gerçekleştirilirken, filmi izlemeye gelen çocuklara pamuk şekeri ve patlamış mısır ikramı da yapıldı. Ayrıca film gösterimi öncesi animatörler ve maskotlar çocuklarla dans edip fotoğraf çektirerek eğlenceyi katladı.

        Açık Hava Sinema Günleri etkinliğinin ikinci durağı ise 100. Yıl Mahallesi Türkan Saylan Parkı oldu. Her iki mahallede de çocuklar aileleri ve arkadaşları ile birlikte açık havada beyaz perdede film izleme zevkini yaşadılar.

        Her hafta farklı mahalle

        Temmuz ve Ağustos ayları boyunca devam edecek olan etkinlik, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de yapılacak. Etkinlik takvimine göre gelecek programların tarih ve yerleri şu şekilde:

        “16 Temmuz Cuma Hürriyet Mahallesi Çocuk Kulübü, 17 Temmuz Cumartesi Ferhadanlı Mahallesi, 30 Temmuz Cuma Değirmenaltı Mahallesi Ticaret Borsası İlkokulu, 31 Temmuz Cumartesi Karacakılavuz Mahallesi, 13 Ağustos Cuma Çınarlı Mahallesi Murat Hüdavendigâr İlkokulu, 14 Ağustos Cumartesi Kumbağ Mahallesi Kumbağ Denizcilik Lisesi.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler