Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süleymanpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı münasebetiyle kurbanlık satış alanı olarak belirlenen bölgede dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.

        Süleymanpaşa Belediyesi, kurbanlık satış alanında vatandaşlar ile satıcıların daha sıhhatli ortamlarda kurbanlık alışverişi yapmalarını sağlamak için gerekli önlemleri alıyor. Kurbanlık satış alanını düzenleyen Süleymanpaşa Belediyesi, bu alanda dezenfeksiyon çalışmalarına başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Karadeniz Mahallesi'nde kurulan kurbanlık pazarı dezenfekte edildi.

        Çalışmalar bayram boyunca devam edecek

        Kurban pazarlarında her yıl gerek hayvan, gerekse toplum sağlığı açısından tehdit unsuru içerecek hastalıklara karşı gerçekleştirilen ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına bu sene dünyayı tesiri altına alan korona virüsüne karşı dezenfeksiyon işlemleri de eklendi. Satış ve kesim alanlarındaki dezenfeksiyon işlemleri Kurban Bayramı süresince düzenli olarak yapılmaya devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler