Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet YİRUN/ SARAY (Tekirdağ), (DHA)TEKİRDAĞ'ın Saray ilçesinde, jandarmanın evde narkotik köpek 'Ulak' ile yaptığı aramada, kuş yemi kutusu içinde 140 gram esrar ele geçirildi.

        İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurtdere Mahallesi'nde yaşayan F.S.´nin evinin bahçesinde Hint keneviri yetiştirdiğini belirledi. Evin bahçesinde yapılan incelemede, 20 kök Hint keneviri ele geçirildi. Narkotik dedektör köpek 'Ulak' ile yapılan aramada ise kuş yemi kutusu içinde 140 gram esrar ile uyuşturucu madde koyulan torbalar, 3 hassas terazi, 30 tabanca mermisi ele geçirildi. Gözaltına alınan F.S., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'uyuşturucu ticareti yapmak ve bulundurmak'tan tutuklandı. DHA-Güvenlik Türkiye-Tekirdağ / Saray Mehmet YİRUN

        2021-09-17 12:18:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler