Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde çalıştıkları bir fabrikanın, toplu iş sözleşme masasına oturmadığı iddia eden işçiler, Tekirdağ Valiliği önünde eylem yaptı. İçlerinde 3 temsilcinin Vali ile görüşme teklifini kabul etmeyen eylemciler ile polis arasında arbede yaşandı.

        Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir fabrikanın çalışanları, fabrikanın toplu iş sözleşmesi masasına oturmadığı iddiası üzerine Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesindeki Valilik binası önünde oturma eylemi gerçekleştirdi. Bunun üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, oturma eylemi yapan işçilere, içlerinde seçecekleri 3 temsilcinin Vali ile görüşebilecekleri teklifini sundu. Polis ekipleri, bu teklifi kabul etmeyen işçileri uzun süre ikna etmeye çalıştı. İkna çabaları netice vermeyince işçiler ile polis arasında arbede yaşandı.

        Arbede sonucunda yaklaşık 60 kişi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler