Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ruhan YALÇIN/ TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ'da, son 1 hafta içinde 7 motosiklet çalan 14 şüpheli, polis ekiplerince güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa ilçesinde son 1 haftada 7 motosikletin çalınması üzerine çalışma başlattı. Hırsızlık yapılan bölgelerdeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, 14 şüpheliyi tespit etti. Görüntülerde, şüphelilerin keşif yaptığı ve park halindeki motosikletleri alıp götürdüğü, çalıştıramadıkları motosikleti de iterek çaldıkları anlar yer aldı. Şüpheliler, adreslerine düzenlenen operasyonla yakalanarak, gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramada bulanan çalıntı 7 motosiklet de sahiplerine teslim edildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Tekirdağ Ruhan YALÇIN

        2021-10-23 13:40:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler