Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergene temsilcisi olarak katıldığı turnuvada Tekirdağ il birincisi olan Ergene erkekler hentbol takımı bölge şampiyonası maçları öncesi Ergene Kaymakamı Taşçı’yı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

        Muratlı'da düzenlenen turnuvada Tekirdağ il birincisi olan Ergene yıldız erkek hentbol takımı Kaymakam Mehmet Emin Taşçı’yı makamında ziyaret etti. Yıldırım Beyazıt Han Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenleri Şengül Şen ve Ömer Faruk Özdemir tarafından çalıştırılan, Yıldızlar Erkek Hentbol Takımı Muratlı' da düzenlenen turnuvada il birincisi olarak, Tekirdağ’ı bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandı.

        Kaymakam Taşçı birinci olan öğrencileri tebrik ederek başarılarını hem sporda hem de derslerinde devam ettirmelerini diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler