Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TEM Otoyolu’nda kontrolden çıkan otomobil önce otomobile sonra hafriyat kamyonuna çarptı: 4 yaralı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kaza, TEM Otoyolu Ankara istikameti Gaziosmanpaşa mevkiinde saat 05.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, lüks otomobil süratle geldiği esnada sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu aynı istikamette seyir halinde olan otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan lüks otomobil aynı istikamette seyir halinde olan Furkan Karakaya kontrolündeki hafriyat kamyonuna da vurduktan sonra durabildi. Kaza sonrası, lüks otomobil içinde bulunan sürücü ve yanındaki 2 kişi kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

        KAZAYA NEDEN OLUP KAÇTILAR

        Kazaya neden olan lüks otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan 2 kişi olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Polis ekipleri yaptıkları incelemeler de otomobil içinde ve yanında kimsenin olmadığı gördü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

        4 KİŞİ YARALANDI

        Kazada lüks otomobilin çarptığı otomobil bariyerlere çarparak durabildi. 9 kişinin bulunduğu otomobil kullanılamaz hale gelirken, hurdaya dönen otomobil içinde 2 kadın 2 çocuk olmak üzere toplam 4 kişi sıkışarak yaralandı.

        Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları sıkıştığı yerden çıkarak, sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için TEM Otoyolu Ankara istikametini bir süre trafiğe kapattı.

        Polis ekiplerinin kazayla ilgili çalışma başlattı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ