Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Teoman: Artık evlenmem! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Teoman, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Röportaj isteklerini kırmayan Teoman, basın mensuplarıyla sohbet etti.

        "GENELDE BOŞ BOŞ DOLAŞIYORUM"

        Teoman, "Her şey yolunda, çok güzel. Konserlere kısa bir ara verdik. Ekim ayında yoğun bir şekilde çalışacağız. Oyunculuk değil ama bir ya da iki filme müzik yaptım. Küçük küçük işler yapıyorum aslında. Çocuklar ben genelde boş boş dolaşıyorum. Eskisi gibi çalışkan değilim. Ara ara konser veriyorum sadece. Artık ben kendime bir 'tembellik kariyeri' yapmayı planladım. Çok fazla çalışmak istemiyorum ve kendimi yarı emekli sayıyorum artık" dedi.

        2

        "PEK BİR ŞEY YAPTIĞIM YOK"

        "Gündelik hayatımda da pek bir şey yaptığım yok" ifadelerini kullanan Teoman, "Spor yapıyorum. Erken yatıp, erken kalkıyorum" açıklamasında bulundu.

        3

        "ARTIK EVLENMEM"

        Daha önce, "Şebnem Ferah ile her zaman arkadaştık. Arada konuşuyoruz, yaşlanınca evlenir birbirimize bakarız diye…" şeklinde konuşan Teoman, gazetecilerin konuyla alakalı sorularına yanıt verdi.

        54 yaşındaki ünlü isim, "Artık evlilik için de yaşlandım. Evlenmem artık. Şebnem Ferah benim çok yakın arkadaşım. Çok eskiden aramızda şaka amaçlı öyle bir diyalog geçmişti, durum bu" dedi.

        Teoman, ardından muhabirlere, "Kendinize iyi bakın arkadaşlar" diyerek, yoluna kaldığı yerden devam etti.

        4

        TEK CELSEDE BOŞANMIŞLARDI

        Teoman, 2012'de 12 yıllık arkadaşı Ayşe Kaya ile dünyaevine girmişti. İkili, 2015 yılında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Çiftin bu evliliklerinden Zeyno Yakupoğlu (8) adında bir kızları bulunuyor.

        5

        Teoman

        6

        Teoman

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ