Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Tessa Snyder'ın 11 yaşında kanser yüzünden bacağı kesildi! Şimdi markalar peşinde koşuyor...
        1

        Philadelphialı model Tessa Snyder, 11 yaşında yakalandığı kemik kanserinin ardından sağ bacağını kaybetti. Hiçbir zaman pes etmeyen Snyder, şimdilerde markaların peşinde koştuğu bir model...

        2

        İngiliz gazete Daily Mail'in haberine göre; 29 yaşındaki Snyder, 29 Eylül 2000'de yakalandığı kanserden kurtulmak için cesur bir karar verdi ve hayatta kalma şansını artırabilmek için ameliyat oldu.

        3

        O ameliyatta bacağını kaybeden Tessa Snyder, 2001 yılında kanserden tamamen kurtuldu.

        4

        "Protezimi tamamen kabul etmem neredeyse 20 yıl sürdü" diyen Snyder, "Onu giymek istemediğim günler ya da acı hissettiğim günler oluyor. Ama anladığım tek bir şey vardı; değiştiremeyeceğim şeylerden nefret ederek hayatımı yaşamaya devam edemeyecektim."

        5

        Genç kadın, artık kendisini daha güzel ve daha seksi hissettiğini söyledi ve ekledi: "Kendini kabullenmek, büyümek ve kendimizi sevmeyi öğrenmek, gözümde mutluluğun anahtarıdır. Bu yolculuğumda eğer bir kişiye bile yardım edebilirsem o zaman yeryüzündeki amacıma ulaşmış olurum. 20 yıl sonra, o küçük 11 yaşındaki kıza bunları söylemekten gurur duyuyorum: "Pes etmediğin için teşekkürler..."

        6

        Snyder, hikayesini kendisi gibi ampute olan kişilere ilham olması için anlatıyor.