Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe TFF Başkanvekili Nihat Özdemir'den Ali Koç ve Aziz Yıldırım yorumu - Fenerbahçe Haberleri

        TFF Başkan Vekili ve Fenerbahçe’nin eski 2. başkanı Nihat Özdemir, dün TRT Spor’da yayınlanan Basın Tribünü adlı programda aralarında Habertürk Yayın Koordinatörü Meriç Müldür’ün de bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        Sarı-Lacivertli kulüpte haziran ayında yapılacak seçimi değerlendiren Özdemir, “Fenerbahçe’ye yakışan bir kongre olmasını istiyorum. Fenerbahçe’nin kaybetmemesi için birbirimize saygı gösterelim. Sayın Aziz Yıldırım aday olacaktır. Ben ne hizmetler yaptığını iyi biliyorum. Seçimde hem Sayın Aziz Yıldırım hem de Sayın Ali Koç’un yönetimlerinde çok önemli kişiler olacaktır. Çok çetin bir seçim olacak. Keşke tek adaylı seçim olsaydı. 2 adaylı seçimde Fenerbahçe’nin zarar görmesinden korkuyorum. Fenerbahçe için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        "AYDINLAR ELİNDEN GELENİ YAPTI"

        Özdemir şöyle devam etti: “Şu anda gözüken Aziz Yıldırım adaylığını büyük ihtimalle ilan edecek. Sayın Ali Koç da adaylığını ilan etmiş. 3 Temmuz olaylarında Yıldırım beni başkan vekili yaptı. Sonra en büyük yardımcım ve desteğim Ali Koç’tur. Beraber o sıkıntılı günlerde Fenerbahçe’yi götürmeye çalıştık. Elimizden geldikçe arkadaşlarımla beraber götürdük. Kavgadan herkes zarar görür. Mühim olan birlik, beraberlik. Mehmet Ali Aydınlar, TFF Başkanı olmadan önce Fenerbahçe’nin en büyük sponsorlarından biriydi. Kadın voleybol takımımızı aldı. Fenerbahçe’nin de gücüyle birleştirerek yurt dışına taşıdı ve Avrupa şampiyonu yaptı. Çok büyük bir olay. Sonra TFF Başkanı oldu. Hepimiz 3 Temmuz’u yaşadık. O günün şartlarında UEFA baskı kuruyor, rakip takımlar Fenerbahçe’nin ceza alması için her türlü uğraşın içindeydiler. Mehmet Ali Aydınlar’ın hataları tabii oldu ama Fenerbahçe için elinden geleni yaptı.”

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ