Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Tijana Boskovic: "Bu şekilde oynarsak 3-0 yenemeyeceğimiz rakip yok" - Voleybol Haberleri

        Eczacıbaşı Dynavit, Misli.com Sultanlar Ligi’nin 5. haftasında sahasında karşılaştığı VakıfBank’ı setlerde 3-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından Eczacıbaşı Dynavit’in başarılı oyuncusu Tijana Boskovic, İhlas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir müsabakayı geride bıraktıklarını aktaran Sırp voleybolcu, “Bizim açımızdan çok iyi bir maç çıkardık. Ligdeki en güçlü rakiplerimize karşı çok iyi galibiyetler kazandık. Çok iyi iş ortaya çıkardık. Çabalarımızın karşılığını aldık. Bunun üzerine koyarak devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

        Kendi performansının sorulması üzerine başarılı voleybolcu, “Kendi performansımın çok önemi yok. Bizim takım olarak ligde Avrupa’da dünyada en iyi takım olmaya çabalamamız gerek. Bu performansı gösterebilirsek o zaman başarılı olacağız demektir” yanıtını verdi.

        Boskovic, 5 haftalık yenilmezlik serileri hakkında ise “Harika bir şey. İzlediğimiz grafik çok iyi. Önemli olan bunu devam ettirmek. Bugünkü maç için ‘3-0 kazanmamızı beklemiyordum’ diyemem ama bu şekilde oynadığımız sürece 3-0 kazanmayacağımız rakip yok. Bunun da üzerine koymamız gerek tabii ki” ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ