Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık TikTok'ta viral oldu! Bu uygulamayı yapanlar göz altı torbalarından ve lekelerinden şıp diye kurtuluyor! - Sağlık Haberleri
        1

        TikTok'ta Vicky Derosa adlı bir kadın, cilt lekelerinden, yaşlanma belirtilerinden, göz altı torbalarından ve aknelerinden kurtulma yöntemini takipçileri ile paylaştı. Video kısa süre içerisinde viral oldu.

        2

        Vicky, cilt problemleri için kozmetik ürünler yerine mutfakta yer alan tüm besinlerden yararlanmanın faydası olduğunu savunuyor.

        3

        Videoda gösterdiği yöntem ise buz kalıplarının içerisinde dondurulan granül kahve.

        4

        Buz kalıplarının içerisine doldurduğu kahveyi dondurup yüzüne kafein uyguladığını açıklayan Vicky şu ifadeleri kullandı: Önce gözlerimin altına sürüyorum, sonra kahveyi tüm yüzüme sürüyorum. Biraz dağınık ama inanın işe yarıyor. Kolajeninizi artırıyor. Antioksidanlar sayesinde harika şeyler yapıyor. Aslında güneş lekelerinden kurtulmanıza yardımcı oluyor.

        5

        KAHVELİ BUZ KÜPÜ NASIL YAPILIR?

        Vicky, videosunda buz küpü yapımını detaylı olarak anlattı. İşte evinizde kolayca yapabileceğiniz kahveden buz küpü yapımı...

        6

        Malzemeler

        2 yemek kaşığı granül kahve

        2 su bardağı sıcak su

        Buz kalıbı

        Yapılışı: Granül kahveyi cam bir ölçü kabına alıp sıcak su ekleyerek karıştırın. Buz kalıplarına döktüğünüz karışımın, derin dondurucuda donmasını bekleyin.