Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi kabineyi mi giriyor? - İş-Yaşam Haberleri

        Mehmet Büyükekşi dün akşam basınla düzenlediği veda yemeğinde gazetecilerin TİM başkanlığının ardından yeni dönemde kendisine "kabinede bir koltuk sahibi olup olmayacağı" sorusuna, "Emekliolmayı düşünmüyorum; ben işadamıyım, kendi işimin başına dönmeyi düşünüyorum" şeklinde yanıt verirken, Ankara'dan şu ana kadar bir teklif gelmediğini ve şu anda gündemde böyle bir konu olmadığını söyledi.

        Büyükekşi, kendisine Ankara'dan bir görev teklifi gelirse kabul edip etmeyeceği sorusunu ise şöyle yanıtladı:

        "Ben kendi yapım gereği yaptığım işlerde hiçbir zaman tribüne oynamadım, öyle bir başkan profili hiç bir zaman olmak istemedim, olmam da... Maksadımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek olmamıştır. Onun için böyle birşey olursa, şartlara göre katkı sağlayabileceksek, topluma faydalı olabileceksek kabul ederim, fayda sağlayacaksak kabul ederiz."

        REKLAM

        AK Parti sözcüsü Mahir Ünal bu hafta yaptığı açıklamada, yeni kabinede iş, sanat ve spor dünyasından isimlerin yer alabileceğini söylemişti.

        AK Parti'ye yakın kaynaklar ise DEİK Başkanı Nail Olpak ile TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de kabinede yeni bakan adayları arasında isimlerinin geçtiğini belirtiyorlar.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ