Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ın Turhal ilçesinde kuaförlük yapan İlknur Akbulut, saç tasarımıyla Türkiye birincisi oldu.

        1954 yılından bu yana devam eden köklü kuaförlük yarışmasında Turhal'ı temsil etmenin gururunu yaşadığını belirten kuaför İlknur Kaplan, "Yarışma öncesi genel bir çalışma yaptım. Neler yapabilirim, nasıl farklı olabilirim, bundan önce birçok yarışmaya katıldım ama yine de heyecanlıydım. 19601970'li yıllara damga vuran ünlü Fransız şarkıcının saçlarını günümüze uyarlayarak, renklendirmede sonbahar ve kış mevsimine uygun tonlar seçerek bakır, pink tonlarında bir saç tasarımı ortaya koyduk" diye konuştu.

        Birinciliğin kendisi için önemine değinen Kaplan, "Ben birinci olacağım hikayesiyle değil kendimi görmek için katıldım. Büyük illerden büyük ilçelerden gelenleri görünce kendime ihtimal vermedim. Tokat Turhal'dan İlknur Akbulut diye anons edilince çok duygulandım, çok mutlu oldum. Bu başarı benim için bir gurur orada nereden geldiğinin değil önemli olanın istemek olduğunu anladım" diye konuştu.

        Birinci olduktan sonra olumlu tepkiler aldığını söyleyen Akbulut, "Belediye başkanımız, oda başkanlarımız, esnaf kardeşlerimiz ziyaret ederek tebrik ediyorlar bu beni oldukça gururlandırıyor. 2019 Mart ayında Fransa'da gerçekleştirilecek dünya geneli yarışmaya Turhallı olarak Türkiye'yi temsil edeceğim. Bu benim ilçem benim ülkem için gurur verici" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler