Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat’ın Niksar ilçesinde çaldıkları telefon kablolarını üzerlerindeki plastik yalıtkandan ayırmak isteyen hırsızlar yangın çıkarttı.

        Edinilen bilgiye göre; Y.S., H.K. ve A.Ç. adlı şahıslar çaldıkları telefon kablolarını üzerlerindeki plastik yalıtkandan ayırmak için Yolkonak beldesi yakınlarındaki ormanlık alanda ateşe verdi. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine intikal eden Niksar İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, üç kişiden ikisini kısa sürede yakaladı. Olayda 140 kilogram, bakır kablo ele geçirilirken, hırsızlık şüphelisi A.Ç.’nin ise aranmasına devam ediliyor. Öte yandan alevlerin ormanlık alana sıçraması sonucu küçük çaplı meydana gelen yangın ise olay yerine giden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler