Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ın yetiştirmiş olduğu eğitimci Kurra Hafız Halil Besler vefatının senei devriyesinde yüzlerce hafız ve din görevlisi tarafından yad edildi.

        Tokat İl Müftülüğü ve Evrensel Hafızlar Derneği Tokat Şubesi tarafından Molla Hüsrev Erkek Kur'an Kursunda Tokat'ın yetiştirmiş olduğu eğitimci Kurra Hafız Halil Besler vefaatının senei devriyesinde yüzlerce hafız ve din görevlileri tarafından yad edildi. Vefatının 6'ncı yılında ilk düzenlenen programa Besler'in yakın akrabalarının yanı sıra yetiştirmiş olduğu yüze yakın hafız katıldı.

        Kur'anı Kerim tilaveti ile başlayan programda hatimler okundu ve duası yapıldı. Halil Besler'in oğlu Ömer Besler ailesi adına Evrensel Hafızlar Derneği Tokat şube yönetimine şükranlarını ifade ederek günün anısına plaket taktim etti. Akabinde tüm hafızlar ve ailesi Halil Besler'in Şeyhi Şirvani mezarlığında kabrini ziyaret ederek dua etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler