Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT´ta, gönüllü turizm elçisi Fatma Esin Tuna, hazırladığı uyarı yazılarını kaldırım işgali yapan esnafın dükkanlarına astı.

        Kent merkezinde yaşayan Fatma Esin Tuna, kaldırım işgaline dikkat çekmek için uyarı yazısı hazırlayıp, ihlal yapan esnafın dükkanına astı. Kaldırımları kullanan yayaların işgaller nedeniyle zorlandığını söyleyen Tuna, "Çocuklar okula gidiyorlar. Kaldırımdan yürüyemiyorlar. Tokat´ta ve Türkiye´nin dört bir tarafında bu sorun var, çözemiyoruz bir türlü. Esnaf malzemelerini kaldırıma yaymış durumda. Başta çocuklar olmak üzere yayalar için tehlikeye neden oluyor. Yetkililerden yardım bekliyorum. İçişleri Bakanımızdan da bu konuda yardım bekliyorum. 2019 yılı, yaya öncelikli yıl, 2020 yılında da kaldırımlarla ilgili bir proje yapabilir bizim için. Çok memnun oluruz" dedi.

        Esnaf tarafından da olumlu karşılanan uyarı yazısında, "Kaldırımlar çocukların okula gittiği, yayaların yürüdüğü yoldur. Dükkanın kasası, kahvehanenin masası, kaldırıma uzayan kepenkler kaldırım işgalidir" ifadeleri yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler