Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatih YILMAZ/NİKSAR,(Tokat)(DHA)TOKAT'ta tanker ile minibüsün çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. 

        Kaza, saat 16.00 sıralarında TokatNiksar karayolu Dönekse mevkiinde meydana geldi. Tokat'tan Niksar istikametine giden Zeki Fidan (40) yönetimindeki 58 BE 302 plakalı tanker ile karşı yönden gelen Cem Kızılaslan (18) idaresindeki 60 AAG 724 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile minibüs yol kenarına devrilirken, tanker yan yatarak 50 metre sürüklendi. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Niksar Belediyesi itfaiye ekipleri, her iki araçta sıkışan yaralıları çıkardı. Kaza da sürücüler Zeki Fidan ve Cem Kızılarslan'la birlikte araçlarda bulunan Sümeyye İrem Fidan (20), Yüksel Fidan (51), Bahadır Fidan (18) ve Öznur Kızılarslan (39) yaralandı. Cem Kızılarslan, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, Öznur Kızılarslan'ın da hayati tehlikesini bulunduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Tokat / Niksar Fatih YILMAZ

        2020-06-14 17:29:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler