Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat’ın harikaları 3. ulusal fotoğraf yarışmasında 1482 eser arasında “Zile” isimli fotoğraf birinci olarak belirlendi.

        Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi, Tokat İl Özel İdaresi, Tokat Kent Konseyi ve Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği (TOFSAD) tarafından ortaklaşa düzenlenen, Tokat’ın harikaları 3. ulusal fotoğraf yarışması sonuçları açıklandı. 203 Erkek, 82 Bayan olmak üzere toplamda 285 kişinin katılım sağladığı yarışmada 1482 eser değerlendirildi. Değerlendirme sonrasında Zile isimli eseri ile Yasin Çetin altın madalya almaya hak kazandı. Tokat Sofra Bezi isimli çalışmasıyla Elif Kürleyen gümüş madalya, baston ustası isimli eseri ile de Ayşe Çalışkan bronz madalya kazandılar. Yarışmada 10 eser mansiyon ödülü kazanırken, 50 eserde sergileme ödülü kazandı. Tokat’ın Harikaları 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması Proje Koordinatörü Süleyman Üzümcü, yarışmaya katkı sağlayan tüm katılımcılara ve destek veren yetkililere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler