Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TOKİ kura sonucu sorgulama: 2022 TOKİ kura sonucu sorgulaması nasıl ve nereden yapılır, sonuçlar nasıl öğrenilir?
        1

        TOKİ sosyal konut ilk kura çekimi 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan'da gerçekleştirildi. Kura çekiminin ardından projeye başvuru yapanlar kura sonucu sorgulamasının nasıl yapıldığını araştırmayı sürdürdü. Peki TOKİ kura sonucu sorgulaması nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

        2

        TOKİ SOSYAL KONUT KURA ÇEKİMİ NASIL YAPILACAK?

        Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kura çekimi hakkında konuşmasında şu ifadelere de yer verdi: "Kuralarımız noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ’mizin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek."

        3

        TOKİ KURALARI BAŞLADI!

        İstanbul’un Beyoğlu İlçesi Okmeydanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'nde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, TOKİ kura çekimi tarihleri hakkında beklenen haberi verdi.

        2022 TOKİ kura çekilişinin ilki 7 Kasım tarihinde Ardahan ve Şırnak'ta gerçekleştirildi.

        4

        TOKİ KURA SONUCU NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

        TOKİ kura çekimi hakkında açıklamalarda bulunan Kurum, "81 ilimizde ayrı ayrı kuralarımızı noter huzurunda çekeceğiz. Dijital ortamda bu kurallar yayınlanacak.

        5

        Vatandaşlarımızın gözleri önünde kuralar çekilecek ve hak sahipleri belirlenecek" şeklinde konuştu.

        TOKİ KURA SONUCU SORGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ