Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tom Cruise film setinden sızan ses kayıtlarıyla ilgili sessizliğini bozdu - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Tom Cruise, başrolünü üstlendiği "Mission Impossible 7" (Görevimiz Tehlike 7) filminin setinde öfkesine hakim olamamıştı. Cruise'un, film setinde geçerli olan koronavirüs önlemlerine uymayanlara küfrederek, azarladığı bir ses kaydı ortaya çıkmıştı.

        2

        SUSKUNLUĞUNU BOZDU

        Ünlü yıldız, film çekimlerindeki 'koronavirüs' çıkışıyla ilgili sessizliğini bozdu.

        Sızan ses kayıtlarında Tom Cruise'un, Londra'da sette sosyal mesafe kurallarına uymadığı için set çalışanlarına bağırdığı duyuluyordu. Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Tom Cruise, bu tavrının hala arkasında durduğunu anlattı.

        3

        "NE SÖYLEMEM GEREKİYORSA ONU SÖYLEDİM"

        Empire Magazine'e konuşan oyuncu, "Ne söylemem gerekiyorsa onu söyledim. O noktada tehlikede olan çok şey vardı ama tüm ekibime değildi bu tavrım. O ekip setten ayrıldı, sadece bazı seçilmiş kişilerdi" ifadelerini kullandı.

        Pandemi sırasında çekimlerin bir daha durmadığını söyleyen Cruise, hala çekimlere devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

        4

        NE OLMUŞTU?

        Sinirlerine hakim olamayan Tom Cruise'un film setinde zaman zaman nezaket sınırlarını aşarak, küfrettiği duyulan ses kaydı basına sızmıştı. Sızdırılan ses kaydında oyuncunun, "Bir daha bunu yaptığınızı görürsem hepiniz defolup gidersiniz" dediği duyuluyordu.

        5

        Tom Cruise, daha sonra da bazı çalışanları işaret ederek, şu sözlerle bağırıyordu:

        Sen de, sen de ve sen... Bir daha bu lanet şeyi yapmayacaksınız. Özür dilemek yok. Onu, endüstri bittiğinde evlerini kaybedenlere söylersiniz. Biz bu lanet filmin çekimlerini durdurmayacağız.

        6

        Ünlü oyuncu, bu sert konuşma sırasında pandemi yüzünden Hollywood'da birçok sete kilit vurulduğunu da hatırlatıyordu. Aktör ardından, "Sayemizde Hollywood çekimlere döndü. Binlerce kişiye iş yaratıyoruz" diye bağırıp, küfrediyordu.

        7
        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ