Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tom Cruise Mission: Impossible 7 çekimlerinde yürekleri ağza getirdi! Dört kez paraşütle helikopterden atladı! - Magazin haberleri
        1

        Tom Cruise'un başrolünü üstlendiği 'Mission: Impossible 7' (Görevimiz Tehlike 7) filminin geçtiğimiz yıl İtalya'daki çekimleri pandemi yüzünden ertelenmişti. Bu nedenle filmin bazı sahneleri İngiltere'de çekiliyor. Geçtiğimiz gün filmin bir sahnesi için kamera karşısına geçen Cruise, adeta yürekleri ağza getirdi.

        2

        PARAŞÜTLE ATLADI

        59 yaşındaki oyuncu, Lake District'te çekilen paraşütle helikopterden atlama sahnesi için kolları sıvadı.

        Filmde 'Ethan Hunt' karakterini canlandıran Tom Cruise, ekip üyeleri onu bir sonraki çekim noktasına götürmek için bir arabada beklerken, güvenli bir şekilde bir alana indi. Yönetmen Christopher McQuarrie'nin görüntüyü yakalayabilmesi için de Cruise'un bu atlayış sahnesini dört kez tekrarlaması gerekti.

        3

        DUBLÖR KULLANMIYOR

        Tom Cruise daha önce de yine aynı film için hareket halindeki trenin üzerinde cesur sahneler için kamera karşısına geçmişti. Cruise, bu tür sahnelerde genellikle dublör kullanmamasıyla da biliniyor.

        Ünlü aktörün filmdeki rol arkadaşı Simon Pegg, hem kendisi hem de diğer set çalışanları için Tom Cruise'un bu sahnelerini izlemenin çok zor olduğunu katıldığı bir programda söylemişti.

        4

        EKİP ARKADAŞLARI TIRNAKLARINI YİYOR

        Conan O'Brien'ın sunduğu 'Team Coco' adlı programa konuk olan Pegg, bu tarz sahnelerin çekimi sırasında Cruise'un hayatta kalıp kalmayacağını merak ettiklerini söylemişti. Kanadalı oyuncu, Tom Cruise'un cesaretinin birçok kişinin tırnaklarını kemirmesine neden olduğunu belirterek "Çok korkutucu" diye eklemişti.

        5

        AYAK BİLEKLERİ KIRILMIŞTI

        Cruise, üç yıl önce yine böyle tehlikeli bir sahnenin çekimi sırasında ayak bileklerini kırmış ve tedavi altına alınmıştı.

        6

        AKSİLİKLER BİTMEK BİLMİYOR

        Öte yandan 'Mission: Impossible 7' (Görevimiz Tehlike 7) filminin setinde aksilikler bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Tom Cruise'un korumasının kullandığı otomobil, Birmingham'da hırsızlar tarafından çalındığı iddia edilmişti.

        Cruise'un konakladığı otelin dışında park halindeyken hırsızların hedefi haline gelen otomobilde Altın Küre ödüllü oyuncunun bavulları da bulunuyordu. Araba ile birlikte eşyaların değerinin binlerce sterlin olduğu ileri sürülmüştü. Çalınan otomobilde elektronik gereçler olduğu da iddialar arasında yer almıştı.

        7

        TOM CRUISE ÇOK SİNİRLENDİ

        Tom Cruise'un korumasının kullandığı otomobili soyan hırsızlar konuşulanlara göre aracın kontak anahtarından gelen sinyali bir tarayıcı kullanarak kopyaladılar. Cruise'un hırsızlık olayını öğrendikten sonra çok sinirlendiği de öne sürülenler arasında yer almıştı.

        8

        TESTİ POZİTİF ÇIKTI

        Mayıs ayında da Tom Cruise'un koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle çekimlerin aksadığı iddia edilmişti.

        The Sun gazetesinde yer alan habere göre; sette çalışan herkese aralarından birinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı söylenmişti. Uzun süredir ortalarda görünmediği için de herkes bu kez koronavirüse yakalanan kişinin 58 yaşındaki Tom Cruise olduğunu düşünmeye başlamıştı. Ancak konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

        9

        SES KAYDI ORTAYA ÇIKMIŞTI

        Tom Cruise, filmin setinde öfkesine hakim olamamıştı. Cruise'un, film setinde geçerli olan koronavirüs önlemlerine uymayanlara küfrederek, azarladığı bir ses kaydı ortaya çıkmıştı.

        10

        Ünlü yıldız, daha sonra konuyla ilgili sessizliğini bozmuştu.

        Sızan ses kayıtlarında Tom Cruise'un, Londra'da sette sosyal mesafe kurallarına uymadığı için set çalışanlarına bağırdığı duyuluyordu. Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Cruise, bu tavrının hala arkasında durduğunu anlatmıştı.

        11

        "NE SÖYLEMEM GEREKİYORSA ONU SÖYLEDİM"

        Empire Magazine'e konuşan oyuncu, "Ne söylemem gerekiyorsa onu söyledim. O noktada tehlikede olan çok şey vardı ama tüm ekibime değildi bu tavrım. O ekip setten ayrıldı, sadece bazı seçilmiş kişilerdi" ifadelerini kullanmıştı.

        Pandemi sırasında çekimlerin bir daha durmadığını söyleyen Cruise, hala çekimlere devam ettiklerini de sözlerine eklemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ