Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tom Cruise'un hayranları seti bastı - Magazin haberleri
        1

        Tom Cruise'un başrolünü üstlendiği 'Görevimiz Tehlike 7' (Mission: Impossible 7) filminin geçtiğimiz yıl İtalya'daki çekimleri pandemi yüzünden ertelenmişti. Bu nedenle filmin bazı sahneleri İngiltere'de, Derbyshire'da bulunan Stoney Middleton adlı köyde çekiliyor.

        2

        Sürekli olarak aksiliklerin yaşandığı çekimler ilginç olaylara sahne oldu. Cruise'un hayranları geçtiğimiz gün geniş bir arazide kurulan seti tam anlamıyla bastı. Yaşanan son olay, İngiliz basınına yansıdı.

        3

        EKİPMANA TIRMANDILAR

        Haberlerde yer verilen iddialara göre; çevrede yaşayan insanlar sete akın etti. Bir yandan da Tom Cruise'u görmeye çalışan aktörün hayranları, sette aksiyon sahnelerinin çekiminde kullanılan ekipmanın üzerine çıktı.

        4

        ÇEKİMLERİN AKSAMASI İSTENMİYOR

        İngiliz The Sun gazetesine konuşan bir görevli, çok geniş bir alana yayılan sette güvenliği sağlamanın zor olduğunu belirtti. Görevli, bu olup bitenlerin ardından Tom Cruise'un da harekete geçmek zorunda kaldığını ve polisi aradığını söyledi.

        Aynı kişi, güvenlikle ilgili bütün bu sorunlara rağmen Cruise'un ve filmde görev alan diğer kişilerin, çekimlerin aksamasını istemediğini de sözlerine ekledi.

        FİLM EKİBİNE TEPKİ

        Bu arada filmin çekildiği bölgede yaşayan bazı kişilerin de çevredeki sükunetin bozulmasından şikayet ettiği de belirtildi. Köyün sakinlerinden 80 yaşındaki Elizabeht Longbottom ile 76 yaşındaki kocası Robin de The Sun gazetesine konuşup, film ekibinin yarattığı karmaşadan dert yandı.

        5

        'TOM CRUISE BENİM İÇİN HİÇBİR ANLAM İFADE ETMİYOR'

        Longbottom çifti, bölgedeki sakin ve huzurlu ortamın Tom Cruise ve ekibi geldiğinde bozulduğunu ileri sürdü. Elizabeth Longbottom, kendisi ve eşinin en son 46 yıl önce sinemaya gittiklerini belirterek, Tom Cruise'un kendisi için hiçbir anlam ifade etmediğini ekledi.

        6
        7

        "DAYANAMAYACAĞI BİR DURUM YOKTU"

        'Görevimiz Tehlike 7' filminin setinde çalışanlardan biri de İngiliz basınına, "Tom'un dayanamayacağı bir durum yoktu" diyerek, bir ağaç dalı üzerinden bu kadar gürültü koparılmasının tuhaf olduğunu ifade etmişti.

        8

        SET ÇALIŞANLARINA ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

        Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise, daha önce de başrolünü üstlendiği Mission Impossible 7 (Görevimiz Tehlike 7) filminin setinde öfkesine hakim olamamıştı.

        Cruise, sette koronavirüs önlemlerine uymayan çalışanlara ateş püskürmüştü.

        9

        SES KAYDI BASINA SIZDIRILMIŞTI

        Tom Cruise'un zaman zaman nezaket sınırlarını aşarak, küfrettiği duyulan ses kaydı basına sızmıştı.

        Sızdırılan ses kaydında oyuncunun, "Bir daha bunu yaptığınızı görürsem hepiniz defolup gidersiniz" dediği duyuluyordu.

        10

        "ÖZÜR DİLEMEK YOK"

        Tom Cruise, daha sonra da bazı çalışanları işaret ederek, şu sözlerle bağırıyordu:

        Sen de, sen de ve sen... Bir daha bu lanet şeyi yapmayacaksınız. Özür dilemek yok. Onu, endüstri bittiğinde evlerini kaybedenlere söylersiniz. Biz bu lanet filmin çekimlerini durdurmayacağız.

        11

        Cruise, bu sert konuşma sırasında pandemi yüzünden Hollywood'da birçok sete kilit vurulduğunu da hatırlatıyordu.

        Ardından ünlü oyuncu, "Sayemizde Hollywood çekimlere döndü. Binlerce kişiye iş yaratıyoruz" diye bağırıp, küfrediyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ