Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tövbeler Olsun oyuncuları kimler? Tövbeler Olsun nerede çekiliyor? İşte oyuncu kadrosu
        1

        TÖVBELER OLSUN NEREDE ÇEKİLİYOR?

        İki sevimli ailenin birbirleri arasındaki rekabetini anlatan Tövbeler Olsun dizisi İstanbul Beykoz'daki film platosunda çekilmektedir.

        TÖVBELER OLSUN KONUSU

        Tövbeler Olsun dizisinde; başarılı ama “pinti” bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding’in patronu Namzet Horanta’nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişimi; bu değişimin "hatme çiçeğim" diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’yı nasıl etkilediği; bu değişim sayesinde, eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesine dair kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zinciri yaşanacak. Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor… Proje tasarımı Hasan Kaçan’a ait olan dizinin yapımcılığını Mustafa Fener üstleniyor. Dizinin senaryosu ise Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan imzasını taşıyor.

        2

        TÖVBELER OLSUN DİZİSİ OYUNCULARI

        GÜVEN KIRAÇ - NAMZET HORANTA

        5 Nisan 1960 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Abhaz kökenlidir. 1986 yılından beri birçok televizyon dizisi, reklam filmi ve sinema filminde rol aldı. İki yıl devlet tiyatrosu sanatçısı olarak çalıştıktan sonra istifa etti. Adana Devlet Tiyatrosu'nda Ağrı Dağı Efsanesi, İki Kalas Bir Heves ve Sıkıyönetim; Gülriz Sururi ve Engin Cezzar Tiyatrosunda 'nda ise Tiyatrocu, Sokak Kızı İrma, Hamlet ve Tiyatro Stüdyosu'nda ise Jean Genet'ın Balkon adlı tiyatro oyunlarında oynamıştır. 1995 yılında Garanti Bankası reklamında sınırsız hizmet veren taksici rolü ile ünlendi. 1997 yılında Zeki Demirkubuz tarafından yönetilen "Masumiyet" adlı filmde Yusuf karakteriyle, Çasod, MGD ve İsrail Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini almıştır.

        1996 yılında Kenan Doğulu'nun Kandırdım şarkısı ve Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı şarkısı kliplerinde oynadı. 1998'de Erkan Can ile birlikte Gemide adlı filmde rol aldı. Aynı yıl Laleli'de Bir Azize adlı filmde Aziz karakteriyle karşımıza çıktı. 1999 yılında Salkım Hanım'ın Taneleri adlı filmle 19. İstanbul Film Festivali 'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Aynı yıl Evimiz Olacak Mı ve Hayat Bağları adlı televizyon dizilerinde rol aldı. 2001-2002 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Yeditepe İstanbul adlı dizide Berber Remzi karakterini canlandırdı. 2002 yılında Abdülhamit Düşerken, 2003 yılında Fatih Akın'ın yönettiği Duvara Karşı adlı filmlerde yer aldı. 2004'te Yavuz Turgul'un Gönül Yarası, 2005'te Takva, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, Kebab Connection adlı filmlerde rol aldı. 2006 yılında çekilen Ömer Faruk Sorak'ın "Sınav" adlı filminde ise "Rafet 69" adlı karakteri canlandırdı. Behzat Ç.dizisinde Memduh Başgan ve Mor Menekşeler dizisinde Fakir Şükrü rolünü oynamıştır. 2013-2015 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev isimli dizide oynamıştır. 2014 yılında kendi tablolarını tanıttığı bir resim sergisi düzenlemiştir.

        3

        ERKAN CAN - OSMAN NECİPLİ

        1 Kasım 1958'de Bursa'da doğdu. 1975 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu, Ahmed Vefik Paşa sahnesine giderek tiyatro hayatına başladı. 1985 yılında İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi ve 1990 yılında oradan mezun oldu. 1991-1992 yılları arasında Bakırköy Belediye Tiyatrosu'na girdi. 1992 yılında sevilen dizi Mahallenin Muhtarları'nda Temel karakteri ile televizyon dünyasına girdi. 1998 yılında Gemide adlı filmde başrol oynadı ve büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. 1998 yılında 35. Antalya Film Şenliğinde "en iyi erkek oyuncu" ödülünü aldı. Aynı filmle 1999 yılında Ankara Film Festivali'nde ve Orhan Arıburnu Ödülleri'nde "en iyi erkek oyuncu" ödüllerini aldı. 2011 yılında Artvin'de Maçahel Vadisi'ndeki Camili Köyü ve Karçal Dağları ile ilgili belgeseli sundu ve doğaya olan duyarlılığını bu belgeselde aktardı. Belgesel İz TV'de yayınlandı

        4

        NAZ ÇAĞLA IRMAK - AYLİN NECİPLİ

        31 Mayıs 1997 yılında Ankara'da doğdu. Oyuncu Hülya Gülşen Irmak'ın kızıdır. Dizi kariyerinde ilk olarak annesiyle birlikte Bizim Evin Halleri isimli yapımda kamera karşısına geçti. Bizim Evin Halleri dizisi ile profesyonel kariyerine adım atmış olsa da asıl çıkışını ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kırgın Çiçekler dizisi ile sağladı. 2019'da vizyona giren Çakallarla Dans 5 filminde yer aldı. En son Dostoyevski’nin Tiyatro sahnesine uyarlanan eseri "Westend – Batının Sonu" oyununda yer aldı

        5

        SERCAN BADUR - BUĞRA HORANTA

        ercan Badur, 30 Ekim 1990 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Konsarvatuar tiyatro bölümü mezunudur.

        2010 yılında Dot Tiyatrosunda çalışmaya başladı. yine 2010 yılında Çağan Irmak‘ın “Karanlıktakiler” adlı sinema filmi ile sinema hayatına başladı.

        Sercan Badur, 14 Eylül 2010 tarihinde gösterilmeye başlayan ve 18 Haziran 2013 tarihinde biten “Öyle Bir Geçer Zaman ki” adlı dizide Mete’nin liseden arkadaşı Necati karakterini canlandırdı. “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizi filminin senaryosunu senarist Coşkun Irmak yazdı. Dizi film İsmini Erkin Koray‘ın şarkısından almıştır. Dizi filmde; Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Emir Berke Zincidi, Wilma Elles, Mete Horozoğlu, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut İynemli, Meral Çetinkaya gibi oyuncular oynadı.

        2014 yılında “Güllerin Savaşı” başrolünü Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Barış Kılıç ile paylaştığı dizi filmde oynadı.

        6

        İPEK TUZCUOĞLU - LATİFE HORANTA

        İpek Tuzcuoğlu, 11 Kasım 1971 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Üç yaşından itibaren 10 yıl boyunca İzmir'de Aynur Ressamoğlu Bale Stüdyosu'na gitti. Küçükken balerin olmak isteyen İpek Tuzcuoğlu, 16 yaşında İzmir Devlet Tiyatrosu'nda "Boy Friend" adlı müzikalde dansçı kadrosuna alındı. İzmir Karşıyaka Lisesinden mezun oldu. Ardından da Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü bitirdi. F.G Lorca'nın "Kanlı Düğün" (Gelin), D.Durin / H.Prevost'un "Çamaşırhane" (Rossine) oyunlarında görev alarak 1994-1995 yılında mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu'nun o yıl açtığı, "Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu" bünyesinde "Sevimli Palyaçolar" adlı oyunda bir yıl görev yaptı. TRT'nin yapmış olduğu çeşitli dramalarda rol aldı. 1995 yılında İstanbul'a geldi. Sinema filmleri, televizyon dizileri, reklam oyunculuğu ve program sunuculuğu yaptı.

        7

        ÇİÇEK DİLLİGİL - HÜLYA NECİPLİ

        5 Haziran 1969 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan ve Devlet Tiyatroları eski Genel Müdürü Rahmi Dilligil'in kardeşi, oyuncu ve yönetmen Avni Dilligil ile oyuncu Belkıs Dilligil'in kızı olan sanatçı, sahne içinde yetişmesine karşın, profesyonel anlamda Kent Oyuncuları'nda yer aldı. Sanat hayatında ön plana çıkması atv'de yayımlanan Dinazorus adlı çocuk programıyla oldu.

        Sanatçı Bora Öztoprak'la evli olan Dilligil, Tiyatrokare ekibinde yer aldı. Çiçek Dilligil, tiyatroya oranla, rol aldığı sinema ve dizi filmlerle daha çok tanınmıştır. Şu anda MSM (Müjdat Gezen Sanat Merkezi)'nde tiyatro eğitmenliği ve bölüm başkanlığı yapmaktadır. Aynı zamanda Eyüboğlu Koleji'nde de tiyatro eğitmenliği yapmaktadır. 17. Afife Tiyatro Ödülleri'nde jüri üyeliği yapmıştır.

        8

        MERVE ERDOĞAN - CEMRE HORANTA

        Merve Erdoğan, 22 Haziran 1991 yılında Niğde'de doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi ve Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Merve Erdoğan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Sadri Alışık Tiyatrosu ve Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde de eğitimler aldı.

        1999 yılında Sezer Güvenirgil ve Yunus Bülbül ile rol aldığı Bücür Cadı adlı dizide Zeliş rolü ile tanınan Merve Erdoğan, kendisini yıllar içerisinde geliştirerek oyunculuk çalışmalarına devam ediyor.

        2007-2011 arasında lise yıllarındaki gençlerin yaşadıkları sorunları konu alan ve Hamdi Alkan'ın yönettiği Arka Sıradakiler dizisinde 160 bölüm boyunca Eda rolünü oynadı. Dizide Bülent Emin Yarar, Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk, Barış Atay, Pelin Akil, Gürbey İleri, Deniz Sarıbaş ve Fırat Çöloğlu ile birlikte rol aldı.

        2013 yılında Erdal Özyağcılar, Demet Akbağ, Devin Özgür Çınar ve Cengiz Bozkurt ile rol aldığı Sevdaluk adku dizi de Gonca Özbalcı'yı oynadı.

        2017'de yayınlanmaya başlayan Yalaza adlı dizide Burcu Aktürk karakterini canlandırdı. Şimdilerde Tövbeler Olsun isimli dizide Cemre karakterine hayat veriyor.

        9

        SEDA TÜRKMEN - NAZMİYE HORANTA

        1 Ocak 1986 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarında 8 yıl keman eğitimi alan Seda Türkmen aynı üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Usta isimleri de kadrosunda yer aldığı Papatyam ve Annem Uyurken dizileriyle dikkatleri üzerine çekti.

        Fatih Harbiye dizisinin kadrosunda yer aldı. 19 Ağustos 2017 tarihinde meslektaşı Bora Akkaş ile nikah masasına oturdu. Ünlü çift iki yıl evli kaldıktan sonra 2019 yılında boşandılar.

        10

        MERT CARİM - SİNAN HORANTA

        1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır.mert carim resmi

        2017 yılında “Kış Dönmeden” adlı parçasıyla dikkat çeken müzisyen ve besteci kimliğiyle dikkat çeken Mert Carim oyun müzikleri de yapmıştır.mert carim kimdir resmi

        “Temel Üç Güdü” adlı tiyatro oyununda başrolde yer alan Mert Carim, 2015 yılında “Fosforlu Cevriye” adlı müzikalde rol almıştır. “Senden Sonra” adlı şarkısıyla büyük beğeni alan oyuncunun sesi de oyunculuğu gibi büyük beğeni almaktadır.

        Osman Sınav imzalı “Şahane Damat” dizisinde Tufan karakteriyle dikkat çeken oyuncu, yine Osman Sınav yapımı TRT 1 dizisi “Yalaza” dizisinde rol almıştır. Dizide Oral karakterine hayat vermiştir.

        11

        ÜNAL SİLVER - FUAT PEŞTEMALCİ

        Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu. 16 Temmuz 1948, İstanbul doğumlu. Asıl adı Ünal Gümüş’tür. Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Umur Bey karakteri ile dünyanın birçok ülkesinde bilinen Ünal Silver, tiyatro oyunculuğu yanı sıra 2002 yılından itibaren birçok film dizide rol aldı. Poyraz Karayel ve Aşk Yalanı Sever yer aldığı önemli dizilerdendir. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ