Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçirdiği çalkantılı sezonların ardından yeniden yapılanmaya giden Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig öncesi gelecek adına umut verdi

        Yaşadığı kötü sezonun ardından yeniden yapılanmaya giderek, kısıtlı imkanlar dahilinde transferlerini yapmaya çalışan Trabzonspor, son oynadığı hazırlık maçında gelecek adına umutlu bir tablo çizdi. 20182019 sezonu öncesi son hazırlık maçını İstanbul'da İtalya'nın Seri A'nın köklü kulüplerinden Cagliari ile oynayan bordomavili takım sahadan golsüz beraberlik ile ayrılırken, ortaya koyduğu futbol ile lig öncesi ışık verdi. Bordomavililer oynadığı 6 hazırlık maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Söz konusu maçlarda 8 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü.

        Spartak Moscow'ya yenildi

        Trabzonspor, oynadığı 6 hazırlık maçında sadece bir yenilgi aldı. Rusya ekibi Spartak Moscow'ya 41 yenilen Trabzonspor, Slovanya ekibi Triglav'ı 20, Hırvatistan ekibi Lokomotiva Zagreb'i 20 mağlup ederken evinde ise Samsunspor'u 30 yendi. Katar ekibi Al Duhail SC 11 ve son hazırlık maçında İtalya'nın Cagliari takımıyla'da 00 berabere kaldı

        Uyumları dikkat çekti

        Trabzonspor'da kadroda bulunan mevcut oyuncularla birlikte yeni transferlerin kısa sürede sağladıkları uyum ise dikkat çekti, Yeni transferlerin kamp dönemine yetişmemesine rağmen kısa sürede takıma uyum sağlama istekleri teknik heyeti sevindirdi. Yeniden yapılanma adına çalışmalarını sürdüren ve kendi öz kaynaklarına ağırlık vermeye çalışan bordomavililer transferlerini de bu doğrultuda yaptı. Zargo Toure, Vahid Amiri ve Hossein gibi oyuncuları yakaladıkları uyum seviyeside gelecek adına umut verdi.

        Transfer hareketliliği sürüyor

        Bordomavili kulüp Spor Toto Süper Lig'in başlamasına az bir süre kala transfer çalışmalarına devam ediyor. Savunma bölgesini güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibinin gündemini de savunma ağırlıklı merkez orta saha oyuncusu bulunuyor. Belirlenen isimler üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Karadeniz ekibi çok büyük aksilik yaşamaması halinde bünyesine bir oyuncu daha katmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Ünal Karaman'da, söz konusu bölgeye yapılması muhtemel transferi çok istiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler