Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon'da Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreni renkli görüntülere sahne oldu. Aralarında 2 Pakistanlı, 1 de Suriyeli çift olmak üzere 22 çiftin nikahını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç kıyarken kendilerine birer Kuranı Kerim hediye etti.

        Zağnos Vadisi’nde gerçekleşen toplu nikah törenine Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in yanı sıra Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, çiftin yakınları ve davetliler katıldı.

        Nikah törenine çiftler 2 ayrı tahta köprüden geçerek nikah masasına otururken, hemen arka kısımlarında şahitler yer aldı. Oldukça heyecanlı görünen çiftlerin nikahını Başkan Genç kıyarken, Genç, burada yaptığı konuşmada nikah merasiminin tarihi bir önemi olduğunu belirterek “Belediyemiz tarafından organize edilen ve 22 çiftimizin bu mutlu anlarına teşvik eden bütün misafirlere Ortahisar Belediye Başkanı adına hoş geldiniz diyorum. Belediye Başkanı olarak bugüne kadar sayısız nikahlar kıydık ancak böyle toplu merasimi ilk kez tertip ediyoruz. 22 çiftimizin evliliklerini tebrik ediyorum, kutluyorum. Bu merasimin özel tarihi bir nedeni var. O tarihi sizlerle paylaşmak istiyorum. 8’nci ayın 8’i, 2018 saat da 18.00’e bir program tertip ettik. Dolayısıyla çiftlerimiz için ayrı bir anlamı oldu. Onların en mutlu anı böyle bir tarihi anda olmuş oldu. Hepsine mutluluklar diliyorum” dedi.

        Başkan Genç daha sonra tüm çiftlerin nikahını ayrı ayrı kıyarak evlenme cüzdanlarını teslim ederken, kendilerine Kuranı Kerim hediye etti.

        Nikah töreninde Suriye’deki savaştan kaçarak 1 yıldır Trabzon’da bulunduklarını belirten Abdullah Alhasan Alsayyah ile Elaa Seyyah, çok mutlu olduklarını belirterek organizasyonu yapanlara teşekkür etti.

        Nikah merasiminin ardından çiftler sahneye alınarak dans edip oynarken davetlilerde zaman zaman kendilerine eşlik ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler