Trabzon’da Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin bir süredir yürüttüğü çalışmanın ardından Trabzon’un Ortahisar ve Akçaabat ilçelerinde 10 adrese Özel Harekat Timleri’nin de katıldığı eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda ‘Örgütlü Olarak Tefecilik Yapmak, Tehdit ve Yağma’ suçlarından G.P., U.P., Ş.P., S.E., A.A. ve K.T. isimli 6 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 51 adet fişek, 1 adet (üzerinde 25.000 tl yazılı) çek, 2 adet (üzerinde şahıs isimleri yazılı ve meblağ bulunmayan) boş senet, 1 adet başkasına ait kimlik fotokopisi, 1 adet başkasına ait (alacaklarına karşılık zorla alıkoyulan) araç , 2 adet (borçlu şahısların isimlerinin yazılı olduğu) kağıt , 6 adet (içerisinde alacak verecek isimlerinin yazılı olduğu) ajanda ele geçirildi. Şahısların gözaltı işlemleri sürüyor.
TRABZON
21 Şubat 2019 Perşembe
-
İMSAK
05:37
-
GÜNEŞ
07:01
-
ÖĞLE
12:40
-
İKİNDİ
15:38
-
AKŞAM
18:09
-
YATSI
19:28
Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.