Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor ile Göztepe, yarın İzmir'de oynayacakları maçla birlikte 22. kez karşı karşıya gelecekler.

        İki takım arasında bugüne kadar oynanan 21 lig karşılaşmasında Trabzonspor'un 8, Göztepe'nin 4 galibiyeti bulunuyor. 9 maç ise beraberlikle tamamlandı. Bordomavililer söz konusu karşılaşmalarda 29 gol atarken, kalesinde ise 16 gol gördü. Ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan karşılaşmayı Göztepe 21 kazanmıştı.

        İzmir'deki maçlar

        İki takım arasında İzmir'de oynanan maçlarda ise rakiplerin birbirlerine karşı üstünlüğü bulunmuyor. Bordomavililerin 2 galibiyetine Göztepe evinde 2 galibiyetle karşılık verirken, 6 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor attığı 10 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü. İki takım arasında İzmir'de oynanan son maçı ev sahibi Göztepe 32 kazanmıştı.

        Göztepe Trabzonspor karşılaşması yarın saat 20.30'da Bornova Stadı'nda oynanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler