Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ankara’da yapılan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Toplantısına katılarak, birliğin encümen üyeliğine seçildi.

        Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de yeniden TBB Başkanı seçildiği toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Zorluoğlu, “TBB’nin yeni yönetiminin, ülkemize, milletimize, yerel yönetimlerimize ve demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçilmiş olduğum encümen üyeliği görevim de inanıyorum ki; Trabzon’umuzun genel bütçe vergi gelirlerinden gelen pay konusundaki dezavantajlı durumunun düzeltilmesi anlamında çok önemli katkı yapacak. İlimizin yatırımlarına ve kalkınmasına bu yolla da hatırı sayılır destek elde edeceğiz” dedi.

        TBB’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nden sonra yapılan ilk meclis toplantısı olması dolayısıyla önem atfedilen oturumda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yanı sıra, 600’e yakın belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler