Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor'un Norveçli oyuncusu Alexander Sörloth, Trabzon'a ve bordomavili kulübe çabuk ısındı. Başarılı futbolcu, yeni takımıyla çıktığı iki maçta iki gol atarak Karadeniz temsilcisinin Avrupa'da yoluna devam etmesine önemli katkı sağladı.

        Trabzonspor'un, İngiltere'nin Crystal Palace takımından kiraladığı Norveçli futbolcu Alexander Sörloth, Trabzonspor'a çabuk ısındı. Başarılı santrfor, bordomavili takım ile çıktığı ilk iki resmi maçta iki gol atarak takımının Avrupa kupalarında yoluna devam etmesinde önemli rol oynadı. Karadeniz ekibinin, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Sparta Prag ile oynadığı iki maçta bordomavililere adeta nefes aldıran gollere imza atan 23 yaşındaki futbolcu, aynı zamanda bordomavili formayla kariyerinin en önemli başlangıcını da yapmış oldu.

        1.94 metre boyundaki forvet, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Crystal Palace formasıyla 12 maçta görev aldı. Söz konusu maçlarda golle tanışamayan oyuncu, sezonun ikinci yarısında kiralık olarak oynadığı Belçika temsilcisi Gent'e ise 19 lig maçında attığı 4 golle katkı sağladı.

        Türkiye'yi tanıyan bir isim

        Trabzonspor'un Norveçli oyuncusu Alexander Sörloth, Türkiye'yi yakından tanıyan bir isim. Genç oyuncunun babası Goran Sörloth, 1993 senesinde Bursaspor’da oynamıştı. Kız kardeşi de Bursa’da dünyaya gelen ve Türkiye'yi yakından tanıyan bir ailenin oğlu olması da golcü futbolcunun bordomavili kulübe kısa zamanda uyum sağlamasında önemli bir etken.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler