Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor'un Ganalı futbolcusu Caleb Ekuban, AEK maçında hiçbir umutsuzluğa kapılmadıklarını söyledi.

        UEFA Avrupa Ligi PlayOff turu rövanş maçında Trabzonspor, Yunanistan temsilcisi AEK'ya 20 mağlup oldu. İlk maçı 31 kazanan bordomavililer gruplara kaldı. Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Caleb Ekuban, hiçbir zaman umutsuzluğa düşmediklerini belirterek, "Çünkü evinizde oynuyorsanız bu takımla oynuyorsanız , içeride taraftarınızın büyük desteğiyle oynuyorsanız hiçbir umutsuzluğa, başarı gelmeyeceği düşüncesiyle oynamazsınız. Biz asla üçüncü golü yemeyeceğimizi, hatta daha başarılı olabileceğimizi, belki maçı çevirebileceğimizi bile düşünmüştük ama hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık" dedi.

        Anthony Nwaekeme ise zor bir maç olduğunu dile getirerek, "Önemli olan gruplara kalabilmekti. Tur atlamaktı. bunu başardık. iyi başlamadık ama tur atlayarak iyi bitirdiğimizi söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler