Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor ile Gençlerbirliği, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 69. kez karşı karşıya gelecek.

        Trabzonspor ligin 4. haftasında sahasında yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek. İki takım arasında geride kalan 68 maçta bordomavililerin 38 galibiyeti bulunurken, Gençlerbirliği'nin ise 12 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 18 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordomavililer, söz konusu maçlarda 129 gol atarken, kalesinde ise 63 gol gördü.

        Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasındaki maçlarda en farklı skorlu galibiyetleri bordomavililer elde etti. Karadeniz ekibi, sahasında 19931994 sezonunda 60, 19891990'da ise 61 gibi farklı sonuçlarla rakibini mağlup etti.

        Gençlerbirliği, Trabzon'da son 6 maçta galibiyet göremedi

        Trabzonspor, Gençlerbirliği ile sahasında oynadığı 34 lig maçında 24 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Bordomavililer, sahasındaki son 6 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek başkent ekibine yenilmedi. Karadeniz ekibi Gençlerbirliği'ne en son 20112012 sezonunda evinde 21 mağlup olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler