Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon FK'nın savunma oyuncusu Bahadır Erol, yüksek enerjili maçları oynamaya başladıklarını belirterek, 6 puanlık altın değerinde karşılaşmalara çıkacaklarını söyledi.

        Hekimoğlu Trabzon FK'nın başarılı savunma oyuncusu Bahadır Erol, önlerinde zorlu bir periyot olduğunu vurgulayarak, "Bu haftadan itibaren önümüzde 6 puanlık 4 karşılaşma var. Bu maçların enerjileri yüksek. Biz oyuncuların tamamen konsantre olacağı maçlar. Enerjimizi maksimum harcayacağımız maçlar. Her takım için altın değerinde olan müsabakalara çıkacağız. Bu müsabakalardan maksimum puanları almalıyız. Takım olarak bunun bilincindeyiz. Saha içinde gördüğümüz kartlardan tutun beslenmeye kadar dikkat etmeliyiz. Hedefimiz üç maçta 9 puan toplamak. Olmadı yenilmemek. Bu güç ve inanç hepimizde var" ifadelerini kullandı

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler