Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Antalyaspor ile 22 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli 2 puan kaybeden Trabzonspor, öne geçip skor üstünlüğünü koruyamadığı maçlarda toplam 24 puan kaybederek şampiyonluk yarışında ağır darbe aldı.

        Süper Lig'de bu sezon oynadığı 31 maçta 17 galibiyet, 10 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Trabzonspor, 62 puanla lider Medipol Başakşehir'in 4 puan gerisinde yer alarak 2. sırada yer aldı. Trabzonspor, şu ana kadar skor olarak öne geçtiği karşılaşmalarda en fazla puan kaybeden takım konumunda yer alıyor. Karadeniz ekibi, öne geçtiği 11 müsabakada 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak zirve yarışında önemli 24 puan bıraktı ve şampiyonluk yarışında büyük bir darbe aldı.

        Evinde yıkıldı

        Bordomavililer, evinde önde götürdüğü Gençlerbirliği, Galatasaray, Denizlispor, MKE Ankaragücü ve Antalyaspor maçlarında skor üstünlüğünü koruyamayarak önemli puanlar kaybetti. Şampiyonluk yarışında sahasında beklenmedik puan kayıpları yaşayan bordomavililer öne geçip skor üstünlüğünü koruyamama hastalığını Antalyaspor karşısında da sürdürdü. Söz konusu maçlarda 11 puan kaybeden Trabzonspor zirve yarışında avantajı rakibi Medipol Başakşehir'e kaptırdı.

        Deplasmanda da aynı tablo

        Trabzonspor, deplasmanda öne geçtiği 6 maçta puan kaybı yaşadı. Kasımpaşa, Sivasspor, Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Gaziantep FK, Aytemiz Alanyaspor maçlarında öne geçmesine rağmen skor üstünlüğünü koruyamayarak 15 puan yitirdi.

        Evinde kazanmayı unuttu

        Trabzonspor evinde kazanmayı unuttu. Bordomavililer sahasında en son 29 Şubat 2020'de Çaykur Rizespor'u 52 yenerek galibiyet elde ederken, 130 gündür evinde kazanamayan bordomavililer Medipol Başakşehir ve MKE Ankaragücü ile 11, Antalyaspor ile 22 berabere kalarak adeta evinde kazanmayı unuttu.

        Trabzonspor'un bu sezon öne geçmesine rağmen puan kaybı yaşadığı maçlar şöyle:

        Kasımpaşa: 1 Trabzonspor: 1

        Trabzonspor: 2 Gençlerbirliği: 2

        Sivasspor: 2 Trabzonspor: 1

        Başakşehir: 2 Trabzonspor: 2

        Trabzonspor: 1 Galatasaray: 1

        Trabzonspor: 1 Denizlispor: 2

        Beşiktaş: 2 Trabzonspor: 2

        Gaziantepspor: 1 Trabzonspor: 1

        Alanyaspor: 2 Trabzonspor:2

        Trabzonspor: 1 MKE Ankaragücü: 1

        Trabzonspor: 2 Antalyaspor: 2

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler