Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON, (DHA)- TRABZON'da, restorasyon çalışmalarının ardından açılışı yapılan Sümela Manastırı´nın tanıtımı amacıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan 'sumela.gov.tr' adlı internet sitesi açıldı.

        Türkiye´nin inanç turizmi açısından önemli merkezlerinden biri olan Trabzon´un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı ile 2013 yılında müzeden camiye dönüştürülen Ayasofya Camii´nde başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı. Bölge turizmine büyük katkı sunan tarihi mekanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın telekonferans bağlantısıyla ziyarete açıldı. Sümela Manastırı, "Anadolu´nun saklı anıtları gün yüzüne çıkıyor" mesajıyla ziyaretçilerini karşılamaya başladı. İletişim Başkanlığı da Sümela Manastırı´nın tanıtımı için "sumela.gov.tr" adlı internet sitesi açtı. Sümela Manastırı´nın tarihi, mimarisi, restorasyon çalışmalarına ilişkin detayların yer aldığı internet sitesinde bir de fotoğraf galerisi bulunuyor.DHA-Genel Türkiye-Trabzon TRABZON, (DHA)

        2020-07-29 20:37:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler