Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaşar FALCI/OF (Trabzon), (DHA)TRABZON´un Of ilçesinde Enes Uzun, iş makinesinin kepçesine binerek yerden 15 metre yükseklikteki ağacın dallarından armut topladı. O anların kayda alınan görüntüleri, sosyal medyada ilgi gördü.  

        Of ilçesi Erenköy Mahallesi´nde, 100 yıllık ağaçtaki armutları toplamak isteyen Enes Uzun, 15 metre yüksekliğe sahip ağacın dallarına ulaşamadı. O sırada mahallede yol yapımında kullanılan bir iş makinesinin operatöründen yardım isteyen Uzun, bindiği kepçe ile uzandığı dallardaki armutları topladı. O anların görüntüsü, sosyal medyada ilgi gördü.

        Arazisinde 100 yıllık armut ağacı olduğunu söyleyen Enes Uzun, "Dallar çok uzun ve armutlara ulaşamıyorduk. O nedenle gövdeye yakın olanları toplayabiliyorduk. O sırada yol yapan iş makinesi operatöründen rica ettim. İş makinesinin kovasına çıkarak armutları topladım" dedi.DHA-Genel Türkiye-Trabzon / Of Yaşar FALCI

        2020-10-10 10:31:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler