Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köksal USTAOĞLU/AKÇAABAT(Trbazon), (DHA)TRABZON´un Akçaabat ilçesinde, halk arasında `baş dönmesi´ olarak bilinen `vertigo krizi´ geçiren kasiyer Seda Şentürk (32), yere düşmekten market müdürünün ani hamlesiyle son anda kurtuldu. O anlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

        İlçede bir zincir marketin şubesinde kasiyer olarak çalışan Seda Şentürk, müşteriden aldığı ürünleri kasada okuttuğu sırada, bilinmeyen nedenle "Bana bir şey oluyor" diyerek fenalaştı. Market müdürü Fatih Topal, ani bir refleksle, başını tutan Şentürk´e müdahale ederek, son anda yere düşmesini engelledi. Çağırılan sağlık ekibinin ilk müdahalede bulunduğu Şentürk, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenesinde halk arasında `baş dönmesi´ olarak da bilinen `vertigo krizi´ geçirdiği tespit edilen Seda Şentürk, tedavisinin ardından taburcu edildi.

        Olay anı ise marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, bir anda fenalaşan Seda Şentürk´ün baygınlık geçirdiği, yere düşeceği sırada da market müdürünün aniden müdahale ettiği görülüyor.DHA-Genel Türkiye-Trabzon / Akçaabat Köksal USTAOĞLU

        2020-11-18 12:32:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler