Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tolga SAĞLAM / TRABZON (DHA) Trabzonspor´da teknik direktör Abdullah Avcı ve bazı futbolcular, dün hayatını kaybeden kulübün efsane isimlerinden Özkan Sümer´in mezarını ziyaret etti.

        Bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı ile altyapıdan yetişen futbolcular Uğurcan Çakır, Abdulkadir Parmak, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Safa Kınalı, Arda Akbulut, Kerem Baykuş, Faruk Can Genç, Ahmet Can Kaplan ve Süleyman Cebeci, dün hayatını kaybeden kulübün efsanelerinden Özkan Sümer´in mezarını ziyaret etti. Hatayspor ile oynanan müsabakadan dolayı cenaze törenine katılamayan Abdullah Avcı ve futbolcular, merhum Özkan Sümer için dua okuyarak rahmet diledi.DHA-Spor Türkiye-Trabzon Tolga SAĞLAM

        2020-12-23 15:39:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler